Megjelent iskolánk Felvételi tájékoztatója

Kedves Érdeklődő Diákok és Szülők!

Az alábbiakban megtekinthető a Szentendrei Móricz Zsigmond 2017/18. tanévi Felvételi Tájékoztatója. A tájékoztató részletesen bemutatja a felvételi eljárást és a gimnázium kínálta képzési lehetőségeket. Az elkövetkező időszakban számos fórumon nyújtunk tájékoztatást, annak érdekében, hogy segítsünk a felvételi eljárásban eligazodni. A cikkben ezekre a lehetőségekre is felhívjuk figyelmüket.

Felvételi tájékoztató 2017/2018.

  • A beiskolázási időszak nyitánya a gimnáziumban 2017. november 10., 18,00 óra. Ezen a péntek délutánon valamennyi érdeklődő diákot, szülőt várunk iskolánk aulájába, ahol igazgató úr és iskolánk tanárai, diákjai mutatják be körülbelül egy órányi időtartamban a felvételi lehetőségeket. A rendezvényre nem szükséges regisztrálni, mindenkit várunk szeretettel!
  • November végén és december elején két ízben tartunk felvételi tréninget. Ezeken a szombati napokon a központi írásbeli és a szóbeli felvételi vizsgákhoz kapnak segítséget a gyerekek. Tesznek egy-egy próbavizsgát is, majd a pedagógusok ellátják őket javaslataikkal: mik az erősségeik, mire ügyeljenek jobban, hogyan érhetnek el minél jobb vizsgaeredményt. A felvételi tréningekre november 10-től lehet on-line regisztrálni a honlapunkon keresztül.
  • Több ízben tartunk nyílt napokat november végétől január elejéig. A nyílt napokon a 2-4. órákra lehet ellátogatni. Beszélgetni-kérdezni lehet a diákönkormányzat képviselőitől és az iskola pedagógusaitól. A nyílt napokon a honlapunkon történő előzetes regisztrációt követően lehet részt venni.
  • November 10-ét követően igazgató úr délutánonként fogadóórát tart, melyen a részvételi szándékát az érdeklődő szülő/diák telefonon (26/310 408) jelezheti a gimnázium igazgatói titkárságán.

Az aktualitásokkal kapcsolatosan kérjük kövessék nyomon iskolánk honlapját, a folyamatosan bővülő Felvételi hírek 2017/18 menüpontot!

Share
Share