A nagy érdeklődésre tekintettel december 19-én újabb nyílt napot tartunk. A tanulókat két csoportban, 9 órás és 11 órás kezdéssel várjuk a Gimnáziumba. A nyílt napra regisztrálni a bejegyzés alján található kezdési időpont és tantárgyak kiválasztásával lehet hétfő délutántól. A jelentkezéseket dec. 15. csütörtök 16 óráig tudjuk fogadni.
A regisztráció előtt kérjük, olvassák el figyelmesen a nyílt órákra vonatkozó tudnivalókat.

A gimnáziumunk iránt érdeklődő nyolcadikos tanulóknak december 5-i (hétfő) kezdettel tartunk nyílt napokat. A nyílt napok iránt érdeklődőknek regisztrálnia szükséges honlapunkon, ezen az oldalon. A nagy számú érdeklődő és magas osztálylétszámaink miatt nem tudunk korlátlan számú helyet és tanórát felkínálni minden érdeklődőnek, ezért kérjük az alábbiak szerinti együttműködésüket a nyílt napok zökkenőmentes lebonyolításához:

  • A nyílt napokon minden tanuló egy alkalommal vehet részt.
  • A szülők, kísérők a tanítási órákon sajnos nem tudnak részt venni, de természetesen, ha szeretnék, az iskolában megvárhatják gyermeküket és bekapcsolódhatnak az iskoláról szóló beszélgetésbe is.
  • A nyílt napokon kettő tanórát nézhetnek meg a nyolcadikosok és amennyiben szeretnék, ezután tanulóink megmutatják nekik az iskolát vagy részt vehetnek egy tanárokkal történő beszélgetésen. 
  • A regisztrációkor tantárgyakat / tantárgycsoportokat kell választani, ezek figyelembevételével beosztjuk a jelentkezőket két tanítási órára. Az iskolába érkezéskor a tanulók megkapják azokat a kísérőkártyáikat, melyeken szerepelnek a megtekintendő tanórák, segítjük őket az eligazodásban.
  • A tanórák látogatásának elsődleges célja a tanórák hangulatának, módszertanának, a tanulók és tanárok munkájának megtekintése. Nem tudjuk biztosítani azt, hogy a tanulók évfolyamot vagy osztálytípust válasszanak. Nyelvek esetén sem biztosítható, hogy a megtekintett csoport nyelvi szintje választható legyen ( A kezdőtől a C1 nyelvi szintig bármely nyelvi szint előfordulhat, erről a tanóra elején az órát tartó szaktanár tájékoztatást ad). A választott nyelv tanításának – tanulásának mikéntjébe van lehetőség betekinteni. 
  • A nyílt napról a tanulók a program vége után igazolást kapnak, ezek elfogadásáról azonban a tanuló általános iskolája jogosult dönteni.

REGISZTRÁCIÓ a december 19- nyílt napra

Kedves Jelentkező! Először válaszd ki a kezdés időpontját, majd kattints a számodra legizgalmasabb tantárgypárosra! Kérjük, csak egyszer regisztrálj, mert a többszörös regisztrációval mások elől veszed el a lehetőséget! Betegség, vagy más váratlan helyzet következtében előfordulhat, hogy módosítanunk kell a választott tantárgyaidon! 

Figyelem: az énekóra igazi meglepetést rejt, a karácsonyi koncertünk próbájába nyerhetsz betekintést, ha azt választod! 

REGISZTRÁCIÓ – 9 órai kezdés 

 

REGISZTRÁCIÓ – 11 órai kezdés