Az alábbi cikkben megismerhetitek nyílt napjaink időpontjait, a programok menetét, illetve regisztrálhattok a kiválasztott időpontra.

A nyílt napon való részvétel előzetes regisztrációt igényel, melyhez a regisztrációs űrlap a kiválasztott időpontra kattintva érhető el. A regisztráció során választani lehet a felkínált tantárgyak tanórái közül.

Az űrlapon személyes adatokat is meg kell adni. Kérjük, ezek megadása előtt olvassák el a adatok kezeléséről szóló tájékoztatást.

Regisztráció hiányában sajnos nem tudunk tanulót fogadni. Kérjük, hogy egy tanuló csak egy alkalommal vegyen részt nyílt napon!

Tájékoztatjuk a Kedves Szülőket, hogy a nyílt órák megtekintésére elsősorban a tanulókat várjuk. Szülőt akkor tudunk nyílt órára fogadni, ha a tanulók közül valaki visszamondja, és így hely szabadul fel. A gyermeküket természetesen elkísérhetik, megvárhatják őket az aulában, és az órák utáni beszélgetésre is szívesen látjuk Önöket. Megértésüket köszönjük!

A nyílt napok menete:

  • Az iskolába minden alkalommal 8:45-re kell megérkezni, a regisztrációkor át kell venni a beléptető kártyát, amelyen szerepelnek a választott tanórák és azok helyszínei.
  • Tanítási órákat megnézni a 2-4. tanítási órában lehet (9:10 és 11:45 között),
  • utána nyílik lehetőség az iskolavezetéssel való beszélgetésre vagy az iskola bejárására a diákönkormányzat által delegált tanulókkal.

A Gimnázium ad igazolást a programon való részvételről, de ennek elfogadásáról a tanuló általános iskolája dönt.

Időpontok és jelentkezés:

Amennyiben a jelentkezések betelnek, december 2-ával újabb nyílt napokat nyitunk.