Elkészült a Gimnázium 300-as szintjén lévő fiú mosdó felújítása, melynek megvalósításához a Szülői Közösség csempejegye is hozzájárult…

Iskolánkban a 300-as szinten lévő fiú mosdó felújítása régóta szükszégszerű volt. A korrodált szennyvízvezetékek, elhasználódott szaniterek miatt már komoly higiéniai aggályokat vetett fel használata. A tavalyi évben ennek felújítására gyűjtöttünk a szülői közösséggel együttműködve. A nyáron minden megújult. A teljes szennyvíz- és nyomóvizvezeték-rendszer kicserélődött, csakúgy mind a teljes padló- és falburkolat, álmennyezet, világítás és valamennyi szaniter. Mozgásérzékelős vízöblítési rendszert építettünk be és valamennyi külső és belső ajtó is új lett. Egy kis átalakításnak köszönhetően némileg nagyobb is lett az eredetileg szűkös mosdóterület.

Köszönet a csempejeggyel támogatóknak, ez a támogatási forma fedezte a közel egymilliós költség harmadát. A hiányzó forrást további adományokból és a gimnáziumi alapítvány jóvoltából tudtuk megoldani. Az iskolában -támogatóink számára- megtekintehető a teljes költségvetés, a felújítás valamennyi bizonylatával. 

Képgaléria – milyen volt, hogyan készült, ilyen lett…