Az alábbiakban a felvételt nyert tanulók beiratkozásáról tájékozódhatnak…

A kilencedik évfolyamra történő beiratkozás időpontja: 2019. június 20. (csütörtök). Délelőtt 9 órától 12 óráig, délután 13 órától 16 óráig lehet beiratkozni. A beiratkozást a tanulók vagy közvetlen családtagjaik tehetik meg, egyéb személyek csak akkor, ha írásos meghatalmazással rendelkeznek a kilencedik évfolyamos tanuló szüleitől/gondviselőjétől. A beiratkozás osztályok szerint történik, az osztályok beazonosítását kiírás segíti.

 

A beiratkozáshoz szükséges dokumentumok:

  • általános iskolai bizonyítvány
  • személyi igazolvány vagy útlevél vagy születési anyakönyvi kivonat
  • a lakcímkártya és a személyi igazolvány olvasható! fénymásolata (szükség esetén a helyszínen is fénymásoljuk)
  • NEK adatlap*

 

A felvételi értesítőben kipostázott dokumentumokat (tanulói adatlap, egészségügyi kérdőív, tankönyvrendelés, statisztikai adatlap) a legtöbb tanulónktól visszakaptuk a tájékoztató délutánon. Kérjük, hogy aki nem volt jelen a rendezvényen, hozza el a dokumentumokat kitöltve a beiratkozásra! (Hiányzó nyomtatványt helyben is tudunk adni.)

*A NEK adatlapot az okmányiroda díjmentesen állítja ki. Az eljárás során rögzítik a tanuló fényképét és aláírását. Az eljáráshoz szükséges dokumentumok: személyi igazolvány (vagy útlevél vagy születési anyakönyvi kivonat) ÉS lakcímkártya.

Ha a NEK adatlap nem készül el a beiratkozásig, azt követően is leadható a Gimnázium titkárságán június 28-ig munkaidőben, vagy a szerdai ügyeleti napokon 9,00-12,00 óra között.

Beiratkozáskor a megrendelt Móriczos pólókat át lehet venni, ára 1 500 Ft/db.