Bereményi Géza előadása a Móricz Gimnáziumban

2009. február 25-én egy méltán közismert személyiség tartott előadást a Móricz Zsigmond Gimnáziumban! Az előadó nem volt más, mint maga Bereményi Géza, a szakmában igen megbecsült és nagy tekintélynek számító forgatókönyvíró / rendező, aki örömmel fogadta el a meghívást!

A közel másfél órás előadás rendkívül családias és interaktív hangulatban telt, köszönhetően mindez Bereményi Úr közvetlenségének és a Diákok felkészült hozzáállásának ill. nyitottságának. Az óra témája többek nagy örömére az alkotó Eldorádó című filmje volt, ami rengeteg hasznos és érdekes információval tudott szolgálni különösen azon diákok számára, akiknek idén a média érettségi projektfeladataival kell megbirkózniuk ugyanebben a témában!
A Művész Úr elmondása szerint a diákok nagyon jó kérdésekkel álltak elő és rendkívül fegyelmezetten viselkedtek, ami szintén az intézmény jó hírét öregbítette!
Mint azt megtudtam, vendégünk jövőre is örömmel látogat el az iskolába és bízom benne, hogy ez a tendencia minden évben ugyanezen a színvonalon fog megismétlődni!

A találkozás szervezője: Dombos János