A címben említett cukros üdítőitalt eddig legfeljebb rozsdamentesítésre találtam alkalmasnak, de november óta a labdarúgás jut róla eszembe.

A Magyar Labdarúgó Szövetség és a Coca-Cola közös rendezésű országos kispályás labdarúgó tornájának első fordulójában ugyanis közel 20 „Móriczos” diák vett részt két csapatban. A hagyományokhoz híven a fiú amatőr válogatottat neveztük be, mellettük – idén először – a lányok is megmutathatták mire képesek a pályán.

A selejtezőkör 1. fordulóját követően mindkét csapatunk előkelő helyen várja a tavaszi fordulót. A fiúk csoportjuk második helyén telelnek, míg a lányok mindhárom meccsüket magabiztosan nyerve toronymagasan elsők a csoportjukban.

Ezúton is mindenkinek gratulálok az eredményes szerepléshez, jó pihenést a szünetben és sok sikert a tavaszi visszavágókhoz.

A lánycsapat tagjai: Szabó Viktória, Török Fruzsina, Bereczki Brigitta, Nagy Alexandra, Tiger Enikő, Nagy Nikolett, Vastag Klaudia és Peschák Olimpia.
Felkészítő tanár: Özvegy Tamás

A fiúcsapat tagjai: Major Ábel, Ruzicska Ábel, Bódi Dániel, Fodor Tamás, Laki Péter, Juhász Tamás Máté, Udvari Gergely, Kisfalvi Máté, Petrás Krisztián és  Füller Gábor. Segítők: Sztankovics Darina, Varga Takács Bence és Gaszt Péter.
Felkészítő tanár: Özvegy Tamás