Gimnáziumunkban a szóbeli meghallgatásokra 2022. február 24. (csütörtök) és március 10. (csütörtök) között kerül sor.

Jelenleg a folyamatosan érkező jelentkezési lapokat dolgozzuk fel, és majd ezt követően, a vizsgázók pontos számának ismeretében tudjuk elkészíteni a vizsgabeosztásokat.  A szóbeli meghallgatás alól mentesülő tanulók névsorát február 23-án délután hozzuk nyilvánosságra.

Az idei tanévben is lehetőséget adunk arra, hogy a szóbeli meghallgatásra elektronikusan jelentkezzenek a felvételizők.

A február 24-i és március 2-i vizsganapokra elektronikusan lehet majd jelentkezni. A jelentkeztető felületet február 18-án 14:00 órakor nyitjuk meg, és legkésőbb február 23. 20:00 óráig lesz elérhető.

Aki 23-áig nem jelentkezik a felajánlott időpontokra, vagy már nem talál szabad helyet az időpontok között, azt semmilyen hátrány nem éri: a jelentkezőszám függvényében vagy újabb vizsgaidőpontokra lehet regisztrálni vagy tőlünk kap vizsgaidőpontot, amelyet február 25-én ismerhet meg honlapunkon. A vizsgabeosztások személyesen is megtekinthetők a Gimnázium portáján vagy igazgatói titkárságán.

A vizsgák általában 13,00 órakor kezdődnek. Ez alól egy vizsganapunk biztosan kivétel: március 2-án szerdán már 11 órakor elkezdődnek a vizsgák. A tanítási időben történő vizsgák résztvevőinek igazolást állítunk ki.

Sikeres vizsgákat kívánunk! Hamarosan újabb információkkal jelentkezünk.