Iskolánk tanulói részt vettek idén is a háromfordulós Helytörténeti Versenyen, amelyet Szentendre önkormányzata rendezett. A tanulók különböző, Szentendre városához kötődő tevékenységekben vettek részt.

Az első forduló témája a városban élő különböző etnikumok és konyhaművészetük volt, a második fordulóban a százéves Szebeton gyárához kötődő feladatokban vettek részt, a harmadik fordulóban pedig Petőfi és az kortásai voltak a terítéken. Az iskolai csapat végül első helyezést ért el az összesített pontok alapján.

Köszönjük a felkészülést és a munkát a következő tanulóknak: György Balázs (10. A), Molnár-Karsa Virág (11. E), Gyarmati Eszter (10. B), Madaras Bulcsú (10. B), Péter Patrik (10. TD), Kátai Gergely (10. TD), Berzsák Barka (11. B), Németi András (11. B).

Köszönjük a mögöttük álló tanárok munkáját is: Fellner Máté (koordinátor), Hajdu Szabolcs (felkészítő tanár), Hegedüs Hajnalka (felkészítő tanár) és Szarvas Rita tanárnő munkáját, aki az első és a harmadik forduló előtt foglalkozott a diákokkal.

Gratulálunk ehhez a kiemelkedő eredményhez!