Megjelent Gimnáziumunk Felvételi tájékoztatója.

A kiadványban bemutatjuk képzési rendszerünket, nyilvánosságra hozzuk a felvételi eljárással kapcsolatos tudnivalókat, illetve hasznos információkkal segítjük a felvételi előtt álló tanulókat és szüleiket.

A Felvételi tájékoztató elektronikus változata az alábbi linken letölthető. Az elektronikus változat mindenben megegyezik a hivatalos, nyomdai úton készülő változattal.

Felvételi tájékoztató kiadvány letöltése

 

November 7-én, pénteken, 18:00 órakor tartjuk hagyományos Tájékozató nyílt napunkat.

Ezen az alkalmon az érdeklődő tanulók és szüleik tájékoztatást kapnak a gimnázium nyújtotta továbbtanulási lehetőségekről. Bemutatjuk az iskolát, az Igazgató Úr ismerteti a régi és új tagozatokat, a jelentkezés folyamatát, a felvételi rendszer változásait és kérdéseikre válaszol. A helyszínen lehetőség lesz a Felvételi Tájékoztató papír alapú változatának megvásárlására is.

Kapuinkat már 17 órától megnyitjuk a látogatók előtt, így a korábban érkezőknek lehetőségük nyílik az iskola épületének bejárására, a szaktantermek megtekintésére.

 

A nagy sikerre való tekintettel idén is meghirdetjük Gólyahír programunkat.

A programra regisztráló diákok Hírlevélben értesülhetnek a felvételivel kapcsolatos időpontokról, eseményekről, személyre szóló értesítést kapnak eredményeikről, mindemellett bepillantást nyerhetnek iskolánk életébe is.

 

November 29-én és december 6-án felvételi tréninget tartunk.

Ezeken a napokon a diákok megismerkedhetnek az írásbeli felvételik kulisszatitkaival – egy próbafelvételi megírása mellett a dolgozatokat majdan javító szaktanároktól tudhatják meg, hogyan írhatnak minél jobb felvételit, melyek a felvételizők leggyakoribb hibái. Megtudhatják azt is, hogy a szóbeli felvételire mit és hogyan kell tudni, kipróbálhatják, milyen egy jó szóbeli felelet.

 

A Gólyahír programról és a Felvételi tréningről részletesebb információkat a november 7-i Tájékoztató napunkon hallhatnak, illetve folyamatosan frissülő honlapunkon olvashatnak. A regisztrációs felületeket a Tájékoztató nap után fogjuk megnyitni.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt november 7-én 18:00 órára iskolánk aulájába!