Május 3. szerda egy igazán klassz nap lesz a gimnázium életében! Sok előadó, sportoló részvételével fog lezajlani az összejövetel, ahol elméleti és gyakorlati tapasztalatot szerezhettek sporttal, egészséggel, szabadidő tartalmas eltöltésével kapcsolatban. Az előadások végén megkérdezhetitek a szakembereket mindenféle, számotokra kérdéses dologról és szívesen megmutatják nektek a mozgások lényegét, főbb részeit is.

Programok időbeosztása:

8,15 – 9,55 – egyéni órarend szerinti tanórák
10,05 – 11,45 – Előadások és kiscsoportos foglalkozások
10,05 – 10,50 – LAKATOS PÉTER előadása

Péter életminőség tanácsadó, erőnléti tréner. Bővebben olvashatsz róla a jelentkezési lapon, illetve az aulában kihelyezett információs táblán.
Lakatos Péter előadásával párhuzamosan 8 témakörben és helyszínen zajlanak kiscsoportos foglalkozások. Vagy az ő előadására kell jelentkezned vagy a többi közül kell választanod (kick-box, jóga, mentális egészség, vízilabda, hangtál meditáció, body-building, sportmanji)

11,00-11,45 – BÉRES ALEXANDRA előadása

Alexandra ritmikus sportgimnasztika versenyző, fitnesz európa -és világbajnok. Egyéb eredményeiről a jelentkezési űrlapon olvashatsz.
Béres Alexandra előadásával párhuzamosan 8 témakörben és helyszínen zajlanak kiscsoportos foglalkozások.
Vagy hozzá jelentkezel vagy a többi közül kell választanod egyet (kick-box, jóga, kutató mentő, vízilabda, hangtál meditáció, body-building, sportmanji).

11,45-12,05 – ebédszünet
12,10- 12,35 – közös Zumba aerobic Julcsi tanárnővel az udvaron. A jó hangulat garantált.
12,45-13,45 – Gyakorlati foglalkozások zajlanak, ahol próbára teheted magad különböző mozgásokban.
14,00-től a 7. óra egyéni tanrend szerint lesz megtartva.

Jelentkezés módja

A sportnapon 3 programon kell részt venned: 1 előadáson 1 kiscsoportos foglalkozáson és 1 gyakorlati foglalkozáson.
Ezeket te magad választhatod meg, érdeklődésednek megfelelően. Kérlek figyelmesen olvassátok el az előadókról szóló rövid ismertetőt, amit a kérdőívek megnyitásával érhettek el. A kiscsoportos foglalkozások limitált létszámmal érhetőek el. Amennyiben betelt az egyik, még lehetőséged nyílik a másik időpontban jelentkezni a kiválasztott előadóhoz. Ha mindkettő foglalkozás betelt, akkor válassz a többi közül.
Figyelj arra is, hogy egy nagy előadó és egy másik időpontban lévő kiscsoportos foglalkozásra is jelentkezz.

Regisztráció a 10,05-10,50 közötti programra

Amennyiben Lakatos Péter előadását szeretnéd meghallgatni, úgy kérlek ezt a kérdőívet tölts ki. A küldés gomb megnyomásával tudsz jelentkezni az előadásra.

Ha ebben az időszakban kiscsoportos előadásra szeretnél menni, akkor a következő lehetőségek közül tudsz választani. (Ebben az esetben Béres Alexandra előadását hallgatod a következő órában az aulában) A küldés gomb megnyomásával tudsz jelentkezni.

Regisztráció a 11,00 – 11,45 közötti programra

Amennyiben Béres Alexandra előadását szeretnéd meghallgatni, úgy kérlek ezt a kérdőívet tölts ki. A küldés gomb megnyomásával tudsz jelentkezni az előadásra.

Aki Lakatos Péter előadására jelentkezett, annak itt kötelezően választania kell egy kiscsoportos foglalkozást. A küldés gomb megnyomásával tudsz jelentkezni.

Regisztráció a 12,45-13,45 közötti gyakorlati foglalkozásra

A délutáni mozgásos feladatok közül legalább egy helyszínre jelentkezz!

Élvezzétek a programokat!
Testnevelők