Kedves móriczos „gólyánk”, kilencedikes tanulónk!

Lassan véget ér a nyári szünet és végre Te is móriczos leszel!

A hamarosan megkezdődő Gólyanapot azért szervezik neked a gimnázium diákjai és tanárai, hogy segítsenek megismerni az új osztályodat, a tanáraidat, az iskola zegzugos épületét, viselkedési szabályainkat és hogy gimnazistaként megszerezhesd az első kellemes élményeidet nálunk. Annyit elárulhatunk, hogy egy különleges nap vár Rád 2023. augusztus 30-án, szerdán. Az alábbiakban minden fontos információt megtalálsz a programokról.

Mikorra kell jönnöd?

A gólyanapra augusztus 30-án (szerdán) reggel 8.30 – 8,45 között kell megérkezned az Aulába. A regisztrációval kezdünk, ami kb. 9.00-kor befejeződik, ezután kezdődik a program! A programot tábortűzzel zárjuk melynek kb. (azaz legkésőbb) 19 órakor lesz vége.
A nap során az iskola területét csak egyedi, különleges esetben hagyhatod el, osztályfőnöki engedéllyel, szüleid értesítése mellett!

Kérjük, részvételi szándékodat jelezd vissza az osztályfőnöködnek, aki hamarosan megkeres téged a beiratkozáskor megadott elérhetőségeden. Ő arról is tájékoztatni fog, hogyan jelezz vissza augusztus 25-én péntekig. Válaszodban feltétlenül írd meg azt is, ha valamilyen ételallergiád van, vagy vegetáriánus vagy, így az étkezésedkor ezt figyelembe fogjuk venni. Tízórait, meleg ebédet, uzsonnát és innivalót (ásványvíz és gyümölcslé) biztosítunk a nap folyamán.

Mi lesz a nap programja?

  • regisztráció
  • a nap megnyitása, köszöntés
  • „osztályfőnöki óra”
  • tízórai
  • ismerkedős játék az iskolával
  • ebéd
  • sportversenyek, activity, játékok, osztályprodukció elkészítése
  • uzsonna
  • osztályprodukció előadása, tábortűz, a nap zárása, búcsúzás

Mit kell magaddal hoznod?

A gólyanap költsége: 3 000 Ft, amit a regisztrációnál kell befizetned. Az ár tartalmazza az háromszori étkezés, ásványvíz- és üdítők-, illetve a programok költségét. Kérésedre számlát is kapsz róla a helyszínen. Enni- és innivalót tehát nem kell hoznod, viszont kérjük, hogy legyen egy saját használatú kulacsod vagy poharad, mert nem szeretnénk eldobható poharak százaival terhelni környzetünket. A kétfogásos meleg ebédhez kapsz evőeszközöket, így ilyeneket se hozz. Higiéniai és kézfertőtlenítő szerek is a rendelkezésedre fognak állni.

Mit vegyél fel?

Ünneplőbe majd az évnyitóra gyere. Most kényelmes, sportos ruhát és sportcipőt, olyat, amely egyben biztonságos is. (Papucs, magassarkú, hatalmas ékszerek ne legyenek rajtad!) Az osztályok megkülönböztethetősége és a játékok miatt kérjük, hogy ha lehet, az osztályod színéhez öltözz. (Természesen nem kell teljesen ilyen színben jönnöd, de vegyél fel ilyen színű pólót, vagy sapkát, vagy sálat vagy stb.). Az osztályok színei:

9.A: zöld

9.B: sárga

9.TD: piros

9.Ny: kék

Szeretettel várunk!