Az alábbiakban iskolánk felvételi tréningjének ismertetőjét és a tréningre való jelentkezés menetét olvashatják.

I. A felvételi tréning célja:

Segítséget nyújtani a nyolcadikos tanulóknak a központi felvételi és a szóbeli felvételi vizsgák minél sikeresebb teljesítéséhez.
• A résztvevő nyolcadikosok, a gimnázium pedagógusainak segítségével, mérjék fel tudásukat egy, a valóságos vizsgaszituációhoz hasonló vizsgahelyzetben. Mindeközben szerezzenek tapasztalatokat a vizsgák elvárásairól.
• A résztvevő tanulók kapjanak személyre szabott értékelést, tanácsokat a jobb eredmény eléréséhez.

II. A program ütemezése, részletes program

A program ütemezése a linkre kattintva olvasható.
A felkészüléshez a szóbeli témakörök itt találhatók. Figyelem: A tréning szóbeli próbavizsgáján a kiválasztott témakörből csupán egy, szabadon választott tételt kell elmondani a tanuló választása alapján.

III. A felvételi tréning költségei
A program önköltséges, térítési díjat kell érte fizetni, amely 2.200 Forint. A helyszínen – a regisztrációkor – fizetendő, kérésre számlát állítunk ki. A rendezvényre – mivel az kb. 15:30-ig tart – ebéd igénybevételére van lehetőség a gimnázium ebédlőjében, 1000 Forintos kedvezményes menüáron.
Menü: Rántott hús rizibizivel, savanyúsággal és gyümölcslével.

IV. Jelentkezés
A jelentkezés online űrlap kitöltésével lehetséges. Az űrlap megnyitásához kattintson a kiválasztott dátumra. (A két alkalom tematikája azonos, kérjük, hogy egy tanuló csak egy időpontra jelentkezzen.)
A jelentkezés előtt olvassa el az adatkezelési tájékoztatót!

Felvételi tréning – 2022. november 26.   (betelt)
Felvételi tréning – 2022. december 10.    (betelt)

A jelentkezést lemondani telefonon vagy a felveteli@mzsg.hu e-mail címen lehet. Az e-mailbe írja bele a tanuló nevét és, hogy melyik napon vett volna részt. (Kérjük, mindenképpen írjon vagy hívjon minket, hogy ezzel másoknak adjon esélyt a rendezvényen való részvételhez.)

A felvételi tréningre a szabad helyek november 13-án este beteltek. Annak érdekében, hogy a felszabaduló helyek esetén más tanulóknak lehetőséget biztosítsunk, nyitottunk egy várólistát. Ha a tréningen lemondás történik, a felszabaduló helyre a várólistáról fogunk hívni tanulót, a jelentkezés sorrendjében. A várólistára feliratkozni az alábbi űrlap kitöltésével lehet:

Jelentkezés várólistára