Kedves Szülők!

A tavalyi év ebédlőátalakítás sikerén felbuzdulva, gimnáziumunk 2024. április 19-én 18:00 órai kezdettel ismételten szeretné megrendezni Jótékonysági Estjét!

Az idei évben is a tanulók környezetének fejlesztését tűztük ki célul. Az elviselhetetlenül meleg informatika termek légkondicionálását, illetve digitális információs panelek kihelyezését szeretnénk megvalósítani, hogy diákjaink gyorsan és könnyen tájékozódjanak az őket érintő információkról.

Szívből reméljük, hogy Ön is részese kíván lenni egy szórakoztató estnek, mellyel gyermeke iskolai környezetének fejlesztéséhez is hozzájárul.

A programról iskolánk tanulói és tanárai gondoskodnak zenés, táncos, illetve színházi produkcióikkal. A műsorról hamarosan tájékozódhatnak honlapunkon.

A svédasztalos, többfogásos vacsorát a szentendrei Művész Étterem biztosítja.

Belépőjegy: 9000 forint, mely a részvételi lehetőségen túl az ételfogyasztást is tartalmazza. Az italfogyasztás büfé jelleggel működik.

A dress code hétköznapi elegáns.

Kérjük, vegyenek részt rendezvényünkön és támogassák gyermekük iskolai környezetének megújulását! Amennyiben nem tudnak az Esten részt venni, kérjük pártolói jegy megvásárlásával segítsenek céljaink elérésében! Pártoló jegy 1000 forintos címletekben kapható.

A belépő és támogatói jegyek megvásárolhatók: