Kedves Szülők,

az idei évben újra megrendezzük Jótékonysági Estünket. A jótékonysági rendezvény célja ebédlőnk átalakítása egy többfunkciójú közösségi térré. Április 14-én, 18,00 órai kezdettel szeretettel várjuk Önöket tanulóink műsorának megtekintésére, egy svédasztalos vacsorára és beszélgetésre.

A rendezvény meghívóját ITT olvashatják.

Az ebédlő átalakítására kiírt ötletpályázatot -melyből az est céljáról tájékozódhatnak- ITT olvashatják.

A cél megvalósulását személyes jelenléttel, belépőjegyek megvásárlásával támogathatják, illetve támogatójegyek vásárlására is van lehetőség. A belépőjegyek ára 6 800 Forint, a támogatójegyek 1 000 Ft-os címletekben vásárolhatók. Jegyeket a gimnázium titkárságán lehet venni munkaidőben, illetve átutalással az itt leírtak szerint.

Amennyiben átutalással fizetnek, a 10103874-43684000-01000004 számlaszámra (MKB Bank) kérjük átutalni a belépők árát. (kedvezményezett: Szentendrei Móricz Zs. G. Alapítvány)

  • A megjegyzés rovatba BELÉPŐJEGY vásárlása esetén a következő közleményt írják: Est Tanuló vezetékneve Keresztneve (Pl.: Est Minta Péter)
  • A megjegyzés rovatba TÁMOGATÓJEGY vásárlása esetén a következő közleményt írják: támogatás Tanuló vezetékneve Keresztneve (pl.: támogatás Minta Péter)

A jegyeket a tanulókon keresztül küldjük el a szülőknek, vagy a belépéskor átvehetők a helyszínen.

Köszönjük támogatásukat!