A Móricz Zsigmond Gimnázium tanulóinak Kick-box csoportja március 10-én övvizsgán vett részt. Először a fizikai felkészültségüket kellett bizonyítaniuk megfelelő számú fekvőtámasz és felülés teljesítésével. Ezek után következtek a technikai gyakorlatok, ahol ütéseket és rúgásokat kellett jó technikával teljesíteni gyorsan és lassan egyaránt. Bizonyítaniuk kellett még azt is, hogy ezeket gyors teljesítés mellett is meg tudják állítani a másik feje és teste előtt, majd ki kellett védeniük azokat. Az utolsó előtti lépés a küzdelmek teljesítése volt, ahol a gyakorlatban alkalmazták tudásukat. Végül elméleti kérdésekre kellett megfelelő válaszokat adniuk.

A két órás megmérettetés után kimondhatjuk, hogy jó volt a felkészülés, mert mindenki bebizonyította, alkalmas az elnyert övfokozat viselésére, a 10. kyu-ra, így viselhetik azt az övükön is.

Az övvizsgázók névsora:

10. kyu

Végh Máté Áron, Bicskei András, Nádor Kristóf, Sebestyén Zsigmond, Dér Botond, Halmi Arszen András, Schmidbauer Dominik, Vincze Péter, Kovács István András, Höltzl Tamás, Novák Áron, Petneházi-Kovács Bonifác, Hagyó Dorottya, Pokorny Áron, Borbás Virág

11. kyu

Tóth Panna

Gratulálok a teljesítményükhöz!

Szűcs Zoltán VI. Dan