Március hónapban számos olyan verseny ért véget, melyben kiemelkedően szerepeltek móriczos diákok. Az alábbiakban ezek az eredmények tekinthetők meg…

 • Márciusban először a Savaria történelem verseny megyei fordulójában lehettünk büszkék tanulóinkra. A 9. évfolyamosok között Prónai Sára (9.A) 7. helyezett, Zajácz Lili (9.B) pedig 9. helyzett lett. (További szép eredményeket értek el Érfalvy Dávid, Csuka Máté, Gillinger Mátyás kilencedikes, valamint Hegedűs Krisztián és Tolnai Péter tizedikes tanulóink.)
   
 • A Mikola Sándor Országos Tegetségkutató Fizikaversenyen a megyei fordulóban versenyezhet Őze Dávid és Tóth Marcell a 10. A osztályból.
   
 • Március közepén az ECL Országos Nyelvi Versenyen angol 2. kategóriában Pásztohy Lili (9. C) 7. helyezett lett.
   
 • A 2017. évi Nemzetközi FOX versenyen a "Lions" kategóriában Krivács Zsófia (9.Ny) a hetedik lett. (Ugyanitt eredményesen versenyeztek Szűcs Anett (10.A), Pásztohy Lili (9.C) és Szörényi Anna (9.Ny), valamint a 11-es "Eagles" kategóriában Ferencz Bálint (11.C).
   
 • Március utolsó napjaiban kaptuk azt az örömteli hírt is, hogy Pásztohy Lili bejutott a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kara által kiírt Tudomány, ami összeköt c. kreatív pályázat döntőjébe. Az öt legjobb versenyző között tarthatja meg előadását Pécsett április 12-én!

 

Gratulálunk mindannyiuknak, büszkék vagyunk mindegyikőtökre és köszönjük az érintett felkészítő tanárok munkáját is!