Március 25-én, hétfőn Straubinger Panna és Kéri Hanna a Szentendre Rádióban kezdték a hetet. Nagy Natália műsorvezető vendégeként belekóstoltak egy igazi rádió mindennapjaiba.

Gondoljunk csak bele!  A mi műsorvezetőink, Hanna és Panna valójában nehezebb helyzetben vannak, mint a profik: nekik valóban élőben szól a hangjuk az iskolában. Az élő adás tényleg él: hibákkal, sikerekkel, bakikkal, minden az éterben történik.  A mai látogatás lehetőséget adott nekik arra is, hogy profi körülmények között is kipróbálják magukat, hiszen programajánlót olvashattak be. A beolvasás izgalmai után pedig a Szentendre Tévé készített felvételt a bátor lányokkal, így a média két területét is kipróbálhatták. Megtapasztalhatták, miként működnek a profik. Megtudták, hogy amit hallunk – ahogy az összes nagy rádióban –, azt előre felvették, így „csúsztatott élő” adást sugároznak.

Visszatérve saját stúdiójukba, elmesélték élményeiket a csapat régi tagjával, Irsai Tamással együtt. Hogy ezek után még jobb adásokat vezetnek majd Suli Rádiónkban, arra lelkesedésük és a hétfői nap tapasztalatai nyújtanak garanciát. 

Szűcs Zoltán patronáló tanár