A gimnáziumunk iránt érdeklődő nyolcadikos tanulóknak december 11-étől kezdődő héttel tartunk nyílt napokat. A nyílt napok iránt érdeklődőknek regisztrálnia szükséges honlapunkon, ezen az oldalon. A regisztrációra december 8-án 11 órától nyílik lehetőség. Amennyiben a meghirdetett nyílt napjaink betelnek, újabb időpontot nyitunk januárral bezárólag.

Az érdeklődők száma és a magas osztálylétszámaink miatt nem tudunk korlátlan számú helyet és tanórát felkínálni minden érdeklődőnek, ezért kérjük az alábbiak szerinti együttműködésüket a nyílt napok zökkenőmentes lebonyolításához:

  • A nyílt napokon minden tanuló egy alkalommal vehet részt.
  • A szülők, kísérők a tanítási órákon sajnos nem tudnak részt venni, de természetesen, ha szeretnék, az iskolában megvárhatják gyermeküket és bekapcsolódhatnak az iskoláról szóló beszélgetésbe is.
  • A nyílt napokon kettő tanórát nézhetnek meg a nyolcadikosok és amennyiben szeretnék, ezután tanulóink megmutatják nekik az iskolát vagy részt vehetnek egy tanárokkal történő beszélgetésen.
  • A regisztrációkor tantárgyakat / tantárgycsoportokat kell választani, ezek figyelembevételével beosztjuk a jelentkezőket két tanítási órára. Az iskolába érkezéskor a tanulók megkapják a kísérőkártyájukat, melyen szerepelnek a megtekintendő tanórák, illetve segítjük őket az eligazodásban.
  • A tanórák látogatásának elsődleges célja a tanórák hangulatának, módszertanának, a tanulók és tanárok munkájának megtekintése. Nem tudjuk biztosítani azt, hogy a tanulók évfolyamot vagy osztálytípust válasszanak. Nyelvek esetén sem biztosítható, hogy a megtekintett csoport nyelvi szintje választható legyen ( A kezdőtől a C1 nyelvi szintig bármely nyelvi szint előfordulhat, erről a tanóra elején az órát tartó szaktanár tájékoztatást ad). A választott nyelv tanításának – tanulásának mikéntjébe van lehetőség betekinteni.

A nyílt napról a tanulók a program vége után igazolást kapnak, ezek elfogadásáról azonban a tanuló általános iskolája jogosult dönteni.

A regisztráció előtt kérjük, olvassák el az Adatkezelési tájékoztatót!


REGISZTRÁCIÓ – DECEMBER 13. 9 órai kezdés (A regisztráció határideje dec. 11. hétfő 10:00 óra)


REGISZTRÁCIÓ – DECEMBER 13. 11 órai kezdés (A regisztráció határideje dec. 11. hétfő 10:00 óra)


REGISZTRÁCIÓ – DECEMBER 15. 9 órai kezdés (A regisztráció határideje dec. 13. szerda 10:00 óra)


REGISZTRÁCIÓ – DECEMBER 15. 11 órai kezdés (A regisztráció határideje dec. 13. szerda 10:00 óra)