Kedves érdeklődők! Az alábbiakban a gimnáziumi felvételi tájékoztató délutánra tudnak regisztrálni és néhány a rendezvényről szóló információval segítjük Önöket.

A Felvételi tájékoztató délutánunk hagyományos rendezvényét az idei évben a járványügyi előírásoknak megfelelően tudjuk megtartani. A rendezvényen Igazgató Úr ad tájékoztatást az idei év felvételi lehetőségeiről, iskolánkról, a felvételi eljárásról és azon tapasztalatainkról, melyek segíthetnek megfelelő középiskola kiválasztásában. Iskolánk néhány tanára röviden bemutatja tagozataink jellemzőit is. A rendezvény végén lehetőség nyílik kérdések feltételére, rövid, személyes konzultációkra is.

A idei évben a COVID-19 járványhelyzetben az esemény regisztrációköteles, mivel nem tartózkodhat 60 főnél több az aulában. Így ezen a nagy légterű eredetileg 200 ülőhelyes helyszínen mindvégig biztosítani lehet egymástól a 1,5 méteres távolságot. A szájmaszk használata és a belépéskori kézfertőtlenítés, valamint a testhőmérséklet-mérés kötelező. A csökkentett létszám miatt 3 ilyen rendezvényt tervezünk (november 6-án 16,00 és 18, 00 órakor, és november 13-án 18,00 órakor). Mindhárom rendezvény azonos, ezért kérjük, hogy csak egy eseményre regisztráljanak. Kérjük azt is, hogy lehetőleg egy vagy max. két fő vegyen részt a rendezvényen egy felvételiző képviseletében, hogy minél többeknek legyen lehetősége a részvételre. A rendezvényt rögzítjük, és ennek rövidített változata megtekinthető lesz a honlapunkon. Ezeken a tájékoztatókon túl további -online- formákon is tájékoztatjuk az érdeklődőket a felvételi tudnivalókról.

REGISZTRÁCIÓ

Kérjük, válasszák ki az önöknek megfelelő időpontot és kattintsanak a dátumra! Amennyiben még van szabad hely az időpontra, töltsék ki az űrlapot. Ügyeljenek e-mail címük pontos megadására! Az űrlap végén ne felejtsék el a “KÜLDÉS” gombot bejelölni. A rendszer visszaigazoló e-mailt küld, de amennyiben ez nem történne meg, akkor se regisztráljanak újra, hanem a felveteli@mzsg.hu e-mail címre írják meg részvételi szándékukat. Egy regisztrációval egy személy vehet részt az eseményen.

  • Regisztráció a 2020. november 6., 16,00 órai rendezvényre (A férőhelyek beteltek, kérjük válasszon más időpontot.)
  • Regisztráció a 2020. november 6., 18,00 órai rendezvényre (A férőhelyek beteltek, kérjük válasszon más időpontot.)
  • Regisztráció a 2020. november 13., 18,00 órai rendezvényre (A férőhelyek beteltek.)

A regisztráció megkezdése és november 7 között valamennyi férőhely betelt. Azok számára, akik nem tudtak regisztrálni az eseményekre, november 15-ére a rendezvények összefoglalóját nyilvánosságra hozzuk honlapunkon.

Felvételi tájékoztató kiadványunk az intézmény portáján munkaidőben bármikor átvehető november 9-től.