Gimnáziumunkban a szóbeli meghallgatásokra 2024. március 5. és március 20. között kerül sor.

A vizsgabeosztásokat a jelentkezési lapok feldolgozását követően, a vizsgázók és megjelölt tanulmányi területek pontos számának ismeretében tudjuk elkészíteni. A szóbeli meghallgatás alól mentesülő tanulók és a nem rangsorolható tanulók listáját nyilvánosságra hoztuk, ITT megtekinthető.

Az idei tanévben is lehetőséget adunk arra, hogy a szóbeli meghallgatásra elektronikusan jelentkezzenek a felvételizők.

A március 5-i és március 7-i és március 13-i vizsganapokra elektronikusan is lehet jelentkezni. A jelentkeztető űrlapok február 28-án 10:00 óra és március 1. 20:00 óra között lesznek elérhetők. A jelentkezés előtt kérjük, olvassák el az Adatkezelési tájékoztatót!

Aki március 1-jéig nem jelentkezik a felajánlott időpontokra, vagy már nem talál szabad helyet az időpontok között, azt semmilyen hátrány nem éri, tőlünk kap vizsgaidőpontot, amelyet legkésőbb március 5-én ismerhet meg honlapunkon.

A vizsgákat 12-17 óra között tartjuk, igazolást tudunk adni a vizsgán való megjelenésről.

ONLINE JELENTKEZÉS SZÓBELI VIZSGÁRA

Március 5. kedd


Március 7. csütörtök


Március 13. szerda


 

A szóbeli időszakban szintfelmérő meghallgatásokat is tartunk, amelyekre szintén lehet jelentkezni. A szintfelmérés azokat a tanulókat érinti, akik mentességet kaptak a szóbeli vizsga alól, és

  • idegen nyelvi tagozatra jelentkeztek, de nincs osztályzatuk a célnyelvből, vagy
  • angol nyelvi tagozatainkra jelentkeztek és segítséget szeretnének kapni annak eldöntéséhez, hogy az Angol Plusz vagy az Angol Express tagozat kedvezőbb-e számukra.

A szintfelmérő eredménye nem befolyásolja a szóbeli pontszámot.

ONLINE JELENTKEZÉS NYELVI SZINTFELMÉRŐRE

Március 7. csütörtök

Március 13. szerda

 

Sikeres vizsgákat kívánunk!