Tájékoztatjuk tanulóink szüleit, hogy február 2-án, szerdán szülői értekezleteket és fogadóórákat tartunk.

1.) Információ a szülői értekezletekről:

A járványhelyzet miatt jelenleg nem tartható szülői értekezlet személyes részvétellel, így online formában tudnak rajta részt venni. Tájékoztatást gyermekük osztályfőnökétől kapnak. A részvételhez internetkapcsolattal, mikrofonnal, hangszóróval rendelkező számítógépre vagy mobileszközre (pl. okostelefon) van szükség. A szülői értekezletek gyermekük intézményi Teams felületén lesz meghirdetve, így legyen birtokukban a gyermek felhasználóneve (vezeteknev.keresztnev@mzsg.hu) és egyedi jelszava. A Teams alkalmazást nem szükséges letölteniük a használt eszközre.

2.) A fogadóórák tudnivalói:

A fogadóórák 2022. február 2-án 16,00 és 18,00 óra között lesznek. Kérjük éljenek ezzel a lehetőséggel is!

Két fontos információ a zavartalan lebonyolításhoz:

A) Fogadóóra csak előzetes telefonos bejelentkezés alapján lehetséges. Ezt munkaidőben a +36 26 310 408-as titkársági telefonszámon tudják megtenni, legkésőbb a fogadóóra napján 15 óráig.

B) A pedagógussal való online kapcsolat honlapunkról, erről a helyről lesz megteremthető: az előjegyzett időpontban kérjük, hogy kattintsanak a megfelelő pedagógus nevére, akivel ezután beszélni tudnak. A kapcsolatot Let’sMeet alkalmazással valósítjuk meg, melyhez semmilyen jelszó, regisztráció vagy alkalmazás letöltése nem szükséges. Internetkapcsolattal, mikrofonnal és hangszóróval rendelkező számítógépre vagy valamilyen okoseszközre (pl. okostelefon) van szükség.

 

Fogadóórát tartó tanárok névsora. A telefonon egyeztetett időpontban, kérjük kattintson a pedagógus nevére. Ezután a Let’sMeet felületére kerül, ahová a név beírása után (javasoljuk a tanuló nevének beírását) elérhető lesz a pedagógus.

(A szolgáltatás csak a fogadóórák időpontjában aktív!)

Bancsik Ágnes
Berényi Attila
Buttyánné Frajka Zita
Daczuk Orsolya
Fellner Máté
Gaál Gabriella
Gerencsérné Vida Ágota
Gyarmati Attila
Hatvani Zsolt
Horti Csilla
Jagasich Andrásné
Kerezsi Csaba
Kiss Ágnes
Dr. Kiss Zsuzsanna
Maknicsné Benedek Erzsébet
Mucsi Dezső
Nagy Zsuzsánna
Orosz Ákos
Pluhár Viktória
Sciuerefné Dálnoki Gabriella
Sebők Katalin
Szarvas Rita
Szabó-Hevér Eszter
Szerepi Nóra
Szentesi Éva
Szöllősy Tamás
Tóth István
Tóth Krisztina
Váry László
Vass Anikó