A járványhelyzet miatt személyes találkozás mellett továbbra sem tarthatóak az iskolában fogadóórák és szülői értekezletek. Ebben a helyzetben online tartjuk meg ezeket az eseményeket.

A szülői értekezletek 2021. február 10-én, szerdán lesznek. Az értekezlet pontos időpontjáról és a Teams felületen való elérés módjáról gyermekük osztályfőnöke tájékoztatja Önöket.

A fogadóórák időpontja: 2021. február 17., szerda 16,00 – 18,00 óra között. Amennyiben beszélni szeretnének gyermekük valamely pedagógusával, kérjük kérjenek időpontot a 26 / 310 408-as telefonszámon valamely munkanapon 8,15 és 16,00 óra között. A jelentkezés legkésőbbi időpontja: 2020. február 17., szerda 13,00 óra. Az iskolatitkárral megbeszélt időpontban, gyermekük Teams felületén a “Csevegés” alkalmazásban hívják fel az érintett pedagógust. Kérjük, hogy a hívást a megbeszélt időpontban indítsák, mert ettől eltérő időpontban a pedagógus valószínűleg más szülővel beszél éppen. A megbeszélés minimális technikai feltétele egy internetkapcsolattal és hangszóróval, mikrofonnal rendelkező számítógép vagy mobil okoseszköz (pl. mobiltelefon). Amennyiben igénylik, a folyamathoz használati útmutatót készítettünk:

Hogyan tudok részt venni a fogadóórán? – technikai útmutató