A 2015. január 17-i központi felvételik fontos tudnivalói…
A központi felvételi vizsgák valamennyi vizsgaközpontban egy időben kezdődnek 2015. január 17-én, szombaton 10,00 órakor- így erről a vizsgáról személyre szóló értesítőt nem küldünk.

 Mivel a Szentendrei Móricz Zsigmond Gimnáziumban rendkívül sok vizsgázó teljesíti a vizsgát, kérjük, hogy a könnyebb eligazodás érdekében:

– Szombaton érkezzenek meg legalább 1/2 10-re a Gimnáziumba, hogy a tanulók elfoglalhassák kijelölt helyüket és vizsgatermüket, valamint meghallgathassák a kötelező vizsgatájékoztatót.
– Megérkezés után először az aulában keressék ki az ábécé sorrendbe szedett vizsgázói névsorból a vizsgázó sorszámát és a mellette szereplő teremszámot!
– Az aulában és az épületben útmutató táblák és a Diákönkormányzat tagjai segítik a tájékozódást.
– A vizsgateremig természetesen a hozzátartozók is elkísérhetik a vizsgázókat, de a vizsgaterembe csak a vizsgázó mehet be. A vizsgateremben a tanulónak a sorszámának megfelelő padba kell ülnie (minden padban egy tanuló ül, a padra rá lesz írva tanuló sorszáma)!
– A vizsga menetéről, az eredmények megismerésének lehetőségeiről a tanulók a vizsgateremben is tájékoztatást kapnak, ennek írásos változata az aulában is megtekinthető, ill. az oldal aljáról letölthető.

 

  • Kérjük, minden vizsgázó hozzon magával személyazonosításra alkalmas fényképes okmányt! (személyi igazolvány v. diákigazolvány v. útlevél)
  • A vizsgákra az okmányokon kívül csak írószerszámra van szükség, körzőn és vonalzón kívül semmilyen segédeszköz sem használható (számológép, függvénytábla, szótár stb.)!
  • Azoknak a tanulóknak, akik pedagógiai szakszolgálat szakvéleménye alapján valamilyen mentességet kaptak, az igazgatói határozatokat -melyben minden tájékoztatás szerepel a mentesítésről- ajánlott küldeményként, postáztuk. Ha valakihez mégsem jutott el a határozat írásos változata, kérjük, keressen fel minket a hét folyamán.

 

Sikeres vizsgákat kívánunk! smiley

A vizsga menete, az eredmények megismerésének lehetőségei