Tájékoztatjuk a szülőket, hogy a KRÉTA e-napló szülői jogosultságainak kiosztása szeptember 26-27. között megtörténik. Ezzel kapcsolatos teendőikről olvashatnak itt.

Kedves Szülők!

Szeptember 26-27. között gyermekük papír alapon megkapta az e-naplóba való belépéshez szükséges felhasználónevet és jelszót.

Amint a szülői értekezleteken és a honlapunkon is értesültek róla, ettől a tanévtől intézményfenntartói döntésre az e-Kréta nevű elektronikus naplót kell használnunk, így az ezidáig használt Mozanaplós e-napló hozzáférések érvényüket vesztik.

Az e-naplót változatlanul honlapunk e-napló menüjéből érhetik el a legegyszerűbben. A szeptember 26-27-én átadott felhasználónévvel és jelszóval lépjenek be a rendszerbe és kérjük, hogy változtassák meg a rendszer által generált jelszavakat az e-napló „saját profil” menüjében. A rendszer használatához további segítséget találnak honlapunkon.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a most kapott jelszóval gyermekük is és Önök is teljes jogú felhasználók lesznek. Így, ha bármelyikük jelszót változtat a másikuk tudta nélkül, akkor azzal kizárja a másik felhasználót a rendszerből. Ha külön –csak egyetlenegy személynek szóló– hozzáférést szeretnének, akkor kérjük, hogy a bejelentkezési felületen kattintsanak a „Gondviselői jelszó igénylése” opcióra, töltsék ki az ott megnyíló adatlapot, majd a jelszóigénylés után a letölthető pdf oldalt kinyomtatva és aláírva jutassák el iskolánk igazgatói titkárságára. Ezek után a megadott e-mail címre megkapják az új, személyre szóló hozzáférésüket.

Problémák esetén továbbra is segítséget kérhetnek az e-naplo@mzsg.hu e-mail címen.

Köszönjük együttműködésüket!

 

Részletesebb magyarázat