Az alábbiakban a felvételt nyert tanulók beiratkozásáról tájékozódhatnak…

 

A kilencedik évfolyamra történő beiratkozás időpontja: 2012. június 27. (szerda). Délelőtt 9 órától 12 óráig, délután 13 órától 16 óráig lehet beiratkozni. A beiratkozást a tanulók vagy közvetlen családtagjaik tehetik meg, egyéb személyek csak akkor, ha meghatalmazással rendelkeznek a kilencedik évfolyamos tanuló szüleitől/gondviselőjétől. A beiratkozás osztályok szerint történik, a tanulók/szülők kérjük, hogy először azonosítsák be, hogy A, B, C vagy E osztályba fognak-e járni a gyerekek.

A beiratkozáshoz szükséges dokumentumok: 

  • általános iskolai bizonyítvány
  • személyi igazolvány vagy útlevél vagy születési anyakönyvi kivonat

 

A beiratkozáskor ki kell tölteni az alábbi dokumentumokat. Ezek többsége a honlapról letöllthető, kinyomtatható és a beiratkozáskor leadható. (Természetesen a helyszínen is rendelkezésre állnak.)

Tanulói adatlap

Innen letölthető, nyomtatható

Igénylőlap ingyenes tankönyvhöz (arról, hogy ki jogosult ingyenes tankönyvre, az igénylőlapról tájékozódhatnak és a helyszínen lévő pedagógusok is segítenek. Igénylés esetén az igényjogosultságot igazoló dokumentumok is bemutathatók.)

Innen letölthető, nyomtatható

– Tankönyvmegrendelőlap (Mindenkinek ki kell töltenie, függetlenül attól, hogy ingyenesen veszi-e igénybe a könyveket!)

Négy évfolyamos képzésben résztvevők számára letölthető, nyomtatható

Öt évfolyamos képzésben résztvevők számára letölthető, nyomtatható

– Iskola-egészségügyi adatlap

Iskola-egészségügyi adatlap letölthető, nyomtatható

– Diákigazolvány igénylőlap

Diákigazolvány igénylőlap letölthető, nyomtatható

A diákigazolvány igénylésének szabályai ebben az évben megváltoztak: fényképet nem kell hozni, mert azt az okmányirodák készítik el. A beiratkozás után okmányirodában kell időpontot kérni, a lakcímre postázzák az új igazolványt. Az iskolában egy adatlapot kell kitölteni és be kell fizetni hatósági díját: 1 500 Ft-ot. (A részletekről a helyszínen nyújtunk tájékoztatást.)

A beiratkozáskor lehet megfelelő méretben megrendelni a feliratozott, móriczos pólót. A kék színű póló használata a testnevelés órákon lesz kötelező. Ára: 1 400 Ft.