Március 16. és 23. között rendezzük meg az idei témahetet. Iskolánk 60 éves jubileuma a téma, melynek tanórákon és tanórán kívül is meg kell jelennie ezen a héten. A tanórán kívüli rendezvényekről, eseményekről szól az alábbi tájékoztató.

A szerdai szülinapi megnyitó után elkészült az a Facebook oldal, amelyiket "szelfipályázatok" benyújtására hozott létre Szöllőssy tanár úr. Pénteken testnevelőink megszervezték a 6 x 60 perces folyamatos futást az intézmény körül. Körülbelül 300 diák és tanár felváltva futott a rendezvény szimbólumával ("Zsigával"). Rózsa tanár úr régi filmvevtitőjén a szünetben móriczos szalagavatókat nézhettek meg a 70-es évekből. Mi várható a jövő héten?

  • Hétfőn tanulóink igénybe vehetik a 400-as folyosóátjárón azt az olvasósarkot, ahol az elmúlt évtizedek gimnáziumról szóló sajtótermékeit és diáklapjait olvashatják.Innen eljuthatnak a könyvtárba is, ahol az elmúlt évtizedek tankönyveibe is belelepozhatnak. Az aulában fényképkiállítás nyílik az iskolai élet pillanataiból, az igazgatói titkárságggal szemben pedig régi taneszközök, gépek, szemléltetőeszközök tekinthetők meg.
  • Kedden német – francia – olasz prózamondóverseny lesz 13 órától a 320-as teremben, délelőtt valamennyi tanulónk egyszerre mutat be egy közös kickbox – aerobik gyakorlatot.
  • Szerdán az első nagyszünetben elássuk az iskolaudvaron azt az időkapszulát, melybe az osztályok elhelyezik üzenetüket a jövőnek, a második nagyszünetben az iskola előtti flashmobon a teljes iskolaközösség "villámcsődülete" zárja  a témahetet.