A 11. B osztály  hatalmas lehetőséget kapott a Hűvösvölgyben található Bűvösvölgy Médiaértésoktató központtól. Ez a múzeum óriási lelkesedést és örömöt okozott az osztálynak. Egyedülálló élmény volt egy olyan osztálynak, amelynek néhány tagja ezen a területen akar elhelyezkedni a jövőben.

Egy korai kelés és egy buszút után megérkeztünk Hűvösvölgybe, ahol találkoztunk a kedves oktatókkal. Ők instruáltak és elosztottak minket csoportokba. A csoportok felváltva egy-egy média ágat ismerhettek meg gyakorlatias módszerekkel. Ezek voltak a Film, ahol zöld háttér segítségével kellett egy jelenetet forgatni, a Hang, ahol szerkesztenünk kellett egy rádiót, névvel, műsorral, reklámmal és bemondóval. Mindkettő megtanította és bemutatta alap szinten a mesterséget. Ezek után következett a Hír, ahol híradót kellett készíteni. A Reklám, ahol a reklám befolyását mutatták be, és ezzel párhuzamosan a kép, és a kép szerkesztési menete. Legvégül a legnagyobb befolyású médium következett, az internet. Itt a csoport nem szerint két csoportra lett osztva, mindkét oldal megismert egy témát, egy interaktív kisfilm segítségével, ami egy valós problémát mutatott be és a csoport tajainak kellett rá megoldást találni.

Tehát a nap végére mindenki tanult valamit és jól érezte magát, azt gondolom, hogy az egyik legjobb hely az országban fiatalok számára, hogy megértsék a média életükre gyakorolt hatását.