A beiratkozás időpontja: 2021. június 23. (szerda). Délelőtt 9 órától 12 óráig, délután 13 órától 16 óráig lehet beiratkozni.

A beiratkozás lépései:

      1. lépés:  online beiratkozás a KRÉTA rendszeren keresztül június 17-22. között

      2. lépés: személyesen megjelenés a Gimnáziumban június 23-án

 

ONLINE BEIRATKOZÁS

Az állami iskolák által használt KRÉTA rendszer e-Ügyintézés felületén 2021. június 17. és 2021. június 22. között van lehetőség a tanulói adatok feltöltésére. Az adatfeltöltésre a szülő jogosult az általános iskolai gondviselői azonosítójával, ennek hiányában ideiglenes regisztrációval. Az adatfeltöltés előtt kérjük, figyelmesen olvassák el az erről szóló részletes tájékoztatót!

Az elektronikus beiratkozás menetének részletes tájékoztatója itt olvasható.

 

SZEMÉLYES MEGJELENÉS A  GIMNÁZIUMBAN június 23-án

A személyes megjelenés alkalmával sor kerül a bizonyítvány leadására, a KRÉTÁ-ba feltöltött dokumentumok ellenőrzésére, a nyilatkozatok aláírására.

A személyes megjelenésre a tanulót és szülőjét (gondviselőjét) várjuk. Más személy esetében írásos meghatalmazásra van szükség a beiratkozó tanuló szüleitől/gondviselőjétől.

A beiratkozás osztályok szerint történik, az osztályok beazonosítását az aulában kihelyezett osztálynévsorok segítik. Az aulába belépéskor kötelező a lázmérés, kézfertőtlenítés. Az iskolaépületben kötelező a maszk használata.

A személyes megjelenésre hozzák magukkal a következő dokumentumokat:

  • általános iskolai bizonyítvány
  • személyi igazolvány vagy útlevél vagy születési anyakönyvi kivonat
  • a lakcímkártya és a személyi igazolvány, illetve ezek olvasható! fénymásolata (szükség esetén a helyszínen is fénymásoljuk)
  • NEK adatlap*

*A NEK adatlapot az okmányiroda díjmentesen állítja ki, ez az adatlap tartalmazza a diákigazolvány igényléséhez szükséges NEK azonosító számot. Az okmányirodába vigyék magukkal a tanuló személyi igazolványát (vagy útlevelét vagy születési anyakönyvi kivonatát) ÉS lakcímkártyáját.

Ha a NEK adatlap nem készül el a beiratkozásig, vagy a bemutatandó dokumentumok bármelyikének bemutatásában akadályoztatva van a szülő, akkor ezek a dokumentumok a beiratkozást követően is leadhatók / bemutathatók a Gimnázium titkárságán 2021. szeptember 1-ig, a szerdai ügyeleti napokon 9,00-12,00 óra között.

A beiratkozáskor lehetőség lesz móriczos póló rendelésére, amelyet tanulóink a testnevelésórákon viselnek.

A beiratkozásig kérjük, olvassák el az alábbi dokumentumokat:

Az iskola házirendje

Adatkezelési megállapodás