Kedves Móriczos Diákok!

Az alábbiakban a tanévkezdéssel kapcsolatos legfontosabb időpontokat olvashatjátok. Az események részleteiről folyamatosan tájékoztatni fogunk Benneteket.

  • A javítóvizsgák időpontjáról az érintett tanulók postai úton értesítést kaptak még júliusban: a vizsgák augusztus 25-én, csütörtökön az írásbeli vizsgákkal kezdődnek 8:00 órakor. Az érintettek 7:30 és 7:50 között tekintsék meg a vizsgabeosztást az aulában, majd menjenek a vizsgatermekhez.
  • A kilencedikesek gólyanapja augusztus 30-án, kedden egy egész napos program lesz, a Diákönkormányzat tanulói is hamarosan megkeresnek Benneteket.
  • A tanévnyitó időpontja: augusztus 31-e szerda, 17 óra. Iskolánkban csak a kilencedikeseknek van tanévnyitója. Kérjük, hogy itt ünneplőben jelenjetek meg. Természetesen a szülőket is szívesen látjuk.
  • Az első tanítási nap szeptember 1-jén, csütörtökön lesz, 7:55-re várunk mindenkit az iskolába. Ezen a napon négy osztályfőnöki óra lesz megtartva, megismeritek az órarendeteket is és megkapjátok a tankönyveiteket is.

Hamarosan jönnek a részletek…