Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy iskolánk felvételi tájékoztatója 2023. október 20-án kerül fel honlapunkra. Ekkortól adunk részletes tájékoztatást a jövő évben induló képzéseinkről. A következő tanévben hat évfolyamos gimnáziumi osztályt is indítunk, erről a képzésről is ekkortól adunk részletes tájékoztatást.

A felvételi tájékoztató délutánunk a négyosztályos gimnáziumi képzéseink iránt érdeklődőknek 2023. október 25-én lesz 17,00 és 18,15 órai kezdettel. Október 20-tól lehet regisztrálni a rendezvényre a honlapunkon. A 17,00 és a 18,15 órai rendezvény azonos, a nagy érdeklődés miatt tartjuk meg kétszer ugyanazt a rendezvényt. A regisztráció a létszámok tervezése és a zsúfoltság elkerülése miatt szükséges.

A felvételi tájékoztató délutánunk a hatosztályos gimnáziumi képzéseink iránt érdeklődőknek 2023. október 26-án lesz 18,00 órai kezdettel. A létszámok tervezése miatt ez a rendezvény is regisztrációköteles, ugyancsak október 20-tól lehet regisztrálni rá a honlapunkon.

A négy évfolyamos képzés iránt érdeklődőknek a következő további segítségeket tudjuk nyújtani:

  • November és december folyamán több alkalommal fogunk nyílt napokat tartani.
  • Felvételi tréningjeinket (erről a rendezvényről is részletesen tájékoztatjuk majd Önöket), november 11-én és november 25-én tartjuk.
  • Az igazgató úr kérés esetén bármely általános iskolába ellátogat, ha ezt jelzik a gimnáziumunk részére. Valamennyi környékbeli általános iskolába postai úton is eljuttajuk felvételi tájékoztatónkat.
  • A felvételivel kapcsolatos egyéni kérdéseiket a felveteli@mzsg.hu e-mail címen tehetik fel, itt egy munkanapon belül választ adunk kérdéseikre.

A hat évfolyamos -újonnan induló- gimnáziumi osztály irán érdeklődöknek az október 26-i rendezvényen túl a következő segítséget tudjuk nyújtani:

  • November folyamán két -igény esetén több- alkalommal tartjuk Móricz Expo rendezvényeinket. Itt -kisebb, egyéni, kiscsoportos beszélgetésre építve a szülőknek tájékoztatást adunk a felvételiről és terveinkről. Válaszolunk kérdéseikre, kiváncsaik vagyunk az Önök elképzeléseire is. Ha gyermekük is elkíséri Önöket erre a beszélgetésre részükre is készülünk programmal.
  • A felvételivel kapcsolatos egyéni kérdéseiket a felveteli@mzsg.hu e-mail címen tehetik fel, itt egy munkanapon belül választ adunk kérdéseikre. A levél tárgyában kérjük tüntessék fel, hogy “6 osztályos gimnázium”.