Tájékoztatjuk iskolánk valamennyi tanulóját és a szülőket, hogy a sajtóhírek és iskolafenntartónk tájékoztatása szerint március 16-tól “tantermen kívüli digitális munkarend” van érvényben. Mivel iskolánkban hétfőn tanítás nélküli munkanap lett volna, így esetünkben keddtől nem járhatnak a diákok iskolába. A keddi nap folyamán valamennyi szülőnek és diáknak értesítést küldünk a további teendőkről és tudnivalókról. Az új rend részletszabályai ugyan még nem ismertek, de az elkövetkezendő időszak is tanulással, munkával kell hogy teljen. Ennek megvalósítása diákra, pedagógusra is fokozott felelősséget hárít, és elképzelhetetlen a szülők támogatása és valamennyiünk együttműködése nélkül.

A tanítás tantermi felfüggesztésére számítottunk, így rendelkezünk tervekkel, megoldási elképzelésekkel. Konkrét és megvalósítható kéréseinket, tájékoztatásunkat -miután hétfőn reményeink szerint megismerjük a központi rendelkezés pontos feladatait, elvárásait- a keddi nap folyamán részletekbe menően megismerhetik.

Kérünk minden tanulót, hogy az iskolában maradt könyveit, tornafelszerelését és valamennyi személyes holmiját az alábbi beosztás szerint vigye haza az iskolából. Az otthoni tanulás, illetve az iskola fertőtlenítése szempontjából nem maradhatnak az iskolában személyes taneszközök.

  • március 16-án, hétfőn 8 – 16,00 között a 11-12. évfolyamosok
  • március 17-én, kedden 8 – 16,00 között a 9-10. évfolyamosok

Ezeken a napokon csoportosan nem léphetnek be tanulók az iskolába.

Együttműködésüket köszönjük!