Tájékoztatjuk iskolánk közösségének minden tagját, hogy a központi utasításoknak megfelelően iskolánkban valamennyi 100 fő feletti rendezvényünk elmarad.

  • A Külföldi Nyelvtanulási Program pályázati rendszerét a kiíró visszavonja, így a nyár folyamán tervezett kiutazások -mind a 11 csoportunk esetében- elmaradnak.
  • Az ebben a tanévben még hátralévő két Határtalanul pályázatunk romániai és szlovéniai kiutazásai elmaradnak. A 12. A osztály esetében véglegesen visszavontuk a pályázatot, a 11. b esetében későbbi időpontban (várhatóan szeptemberben) valósítjuk meg.
  • A március 15-i iskolai ünnepséget nem tarthatjuk meg, de a 11. évfolyam osztálykeretekben történő kültéri programja a Fiumei Úti Sírkertben az eredeti elképzelések szerint valósul meg.
  • A március 27-i Jótékonysági est a terveink szerint 2020 októberében kerül megrendezésre.

Az intézményben fokozott figyelmet fordítunk a fertőtlenítésre, a korlátok, kilincsek, közösségi terek, mosdók fertőtlenítése napi rendszerességgel, a délutáni órákban történik. Felhívjuk a figyelmet a folyékony szappanokkal történő gyakori kézmosás szükségességére is.

A  március utáni programjainkról a későbbiekben nyújtunk tájékoztatást.

Együttműködésüket köszönjük!