Az alábbiakban a Gimnáziumba jelentkező tanulók szóbeli meghallgatásainak beosztását és a szóbeli mentességet élvező tanulók névsorát tekinthetik meg.

 

A tanuló az első helyen megjelölt tanulmányi terület követelményei szerint tesz felvételi vizsgát, és amennyiben idegen nyelvre is jelentkezik, idegen nyelvből is. Amennyiben első helyen jelölte meg az idegen nyelvi területet, csak idegen nyelvből tesz felvételi vizsgát.

TUDNIVALÓK A VIZSGÁKRÓL

  • Minden vizsga 14 órakor kezdődik.
  • Az egyes vizsganapok beosztása (várható vizsgakezdés időpontja, teremszám, vizsgacsoport) a szóbeli meghallgatás előtt 1 nappal kerül fel a honlapra. (A vizsgakezdés időpontjai tájékoztató jellegűek, csúszás a 14 órai kezdéstől eltekintve mindkét irányban előfordulhat.)
  • Kérjük a vizsgázókat, hogy személyazonosításra alkalmas fényképes okmányt hozzanak magukkal, és ügyeljenek a pontos megjelenésre.
  • Időpont-módosítási kérést csak a vizsgát megelőző napokban tudunk teljesíteni. A vizsganapon csak akkor lehetséges új időpont biztosítása, ha a vizsgázó számára fel nem róható okból nem tud megjelenni a vizsgán (pl. betegség miatt orvosi igazolással alátámasztva).
  • A beosztást folyamatosan, napi rendszerességgel frissítjük.

 

A szóbeli vizsgák beosztása és a mentességet élvező tanulók névsora – frissítve: március 02.

Részletes beosztás – március 04.

Részletes beosztás – március 03.

FIGYELEM!

Az idei évben a jelentkezéseket nyilvántartó szoftvert az Oktatási Hivatal megváltoztatta, az iskolák tájékoztatása nélkül. Ez alapvető problémákat okozott a Gimnázium szóbeli felvételi beosztásának elkészítésekor. Azt eredményezte, hogy nem minden tanuló esetén tudjuk, hogy melyik az első helyen megjelölt tanulmányi terület. A vizsgák gördülékenyebbé tétele érdekében a több tárgyból vizsgázó tanulókat az első vizsgabizottság fogja tájékoztatni, hogy melyik teremben teljesítik második vizsgájukat. Megértésüket köszönjük!
Az érdeklődők az Oktatási Hivatal és iskolánk levélváltását olvashatják erre a sorra kattintva.
Ha ebből adódóan kérdésük vagy problémájuk merülne fel a szóbeli vizsagárgyakkal, a szóbeli vizsgabeosztással kapcsolatosan, ezt e-mailben (felveteli@mzsg.hu), telefonon, de akár a vizsganapon személyesen is jelezhetik a titkárságon.