Az alábbiakban iskolánk felvételi tréningjének ismertetőjét és a tréningre való jelentkezés menetét olvashatják.

I. A felvételi tréning célja:

  • Segítséget nyújtani a nyolcadikos tanulóknak a központi felvételi és a szóbeli felvételi vizsgák minél sikeresebb teljesítéséhez.
  • A résztvevő nyolcadikosok, a gimnázium pedagógusainak segítségével, mérjék fel tudásukat egy, a valóságos vizsgaszituációhoz hasonló vizsgahelyzetben.Mindeközben szerezzenek tapasztalatokat a vizsgák elvárásairól.
  • A résztvevő tanulók kapjanak személyre szabott értékelést, tanácsokat a jobb eredmény eléréséhez.

II. A program ütemezése, részletes program

A program ütemezése a linkre kattintva olvasható.

A felkészüléshez a szóbeli témakörök itt találhatók. Figyelem: A tréning szóbeli próbavizsgáján a kiválasztott témakörből csupán egy, szabadon választott tételt kell elmondani a tanuló választása alapján.

III. A felvételi tréning költségei

A program önköltséges, térítési díjat kell érte fizetni, amely 2.000 Forint. A helyszínen – a regisztrációkor – fizetendő, kérésre számlát állítunk ki. A rendezvényre – mivel az kb. 15:30-ig tart –  ebéd igénybevételére van lehetőség a gimnázium éttermében, 800 Forintos kedvezményes menüáron.

Menü: Rántott hús rizibizivel, savanyúsággal és gyümölcslével.

IV. Jelentkezés

A jelentkezés online űrlap kitöltésével lehetséges. Az űrlap megnyitásához kattintson a kiválasztott dátumra. (A két alkalom tematikája azonos, kérjük, hogy egy tanuló csak egy időpontra jelentkezzen.)

A jelentkezés előtt olvassa el az adatkezelési tájékoztatót!

A jelentkezést lemondani telefonon vagy a felveteli@mzsg.hu e-mail címen lehet. Az e-mailbe írja bele a tanuló nevét és, hogy melyik napon vett volna részt. (Kérjük, mindenképpen írjon vagy hívjon minket, hogy ezzel másoknak adjon esélyt a rendezvényen való részvételhez.)

A felvételi tréningre a szabad helyek november 8-án reggel beteltek. Annak érdekében, hogy a felszabaduló helyek esetén más tanulóknak lehetőséget biztosítsunk, nyitottunk egy várólistát. Ha a tréningen lemondás történik, a felszabaduló helyre a várólistáról fogunk hívni tanulót, a jelentkezés sorrendjében. A várólistára feliratkozni az alábbi űrlap kitöltésével lehet:

Jelentkezés várólistára