2021. november 5-én, pénteken 16,30-kor és 18,00 órakor iskolánkban tájékoztatót tartunk a középiskolai felvételeiről. A tájékoztatón igazgató úr és pedagógusaink bemutatják a jövő évi képzési kínálatunkat, segítenek eligazodni a felvételi eljárás rejtelmeiben, bemutatják iskolánkat. A rendezvény körülbelül 60 perces. Bárki részt vehet rajta, de a járványügyi helyzet és a túlzsúfoltság elkerülése miatt, a létszámot korlátoznunk kell: ezért kétszer tartjuk meg a regisztrációhoz kötött rendezvényt. Az esemény kétszeri megtartásával reményeink szerint valamennyi érdeklődőt fogadni tudjuk.

A tájékoztató előtt 15.45-től, ill. 17,30-tól az iskola épületét megtekinthetik, bejárhatják, akár önállóan, akár diákjaink kalauzolása mellett. A rendezvény végén rövid személyes konzultációra is lehetőség lesz igazgató úrral, az igazgatóhelyettesekkel és  a résztvevő pedagógusokkal. A résztvevők a helyszínen megkapják iskolánk felvételi kiadványát, mely közérthető módon tartalmazza a legfontosabb felvételi információkat. A rendezvények után nyílik meg a lehetőség felvételi tréningjeinkre jelentkezni online módon.

Amennyiben részt kívánnak venni az eseményen, kérjük regisztráljanak az Önöknek megfelelő időpontra! Kérjük azt is, hogy lehetőség szerint maximálisan két fő vegyen részt az eseményen, ebben az esetben két regisztrációt töltsenek ki.

Az épületbe való belépéskor kézfertőtlenítés kötelező, illetve kérjük, hogy használjanak maszkot legalább ülőhelyük elfoglalásáig és az épületben való közlekedéskor! Köszönjük!

Regisztráció a 16,30-kor kezdődő rendezvényre   (megtelt)

Regisztráció a 18,00-kor kezdődő rendezvényre   (megtelt)

A regisztrációs helyek november 2-án beteltek. Akik lemaradtak a jelentkezésről, de szeretnék megismerni iskolánkat, azok számára a következő lehetőséget ajánljuk fel: 2021. november 10-én, szerdán 18 órai kezdéssel igazgató úr tart egy online bemutatót az érdeklődőknek, melynek információtartama azonos lesz a két korábbi alkalmon elhangzottakkal. Az online bemutatón való részvételhez szintén regisztrációt kérünk, melyhez az űrlapot november 8-án nyitjuk meg.