A külföldi nyelvtanulási program (KNYP) új szakaszába érkezett. Ezzel kapcsolatban azoknak a szülőknek, akiknek gyermeke CSOPORTOS kiutazásban vesz részt, fontos feladata van. Erről adunk most tájékoztatást. A tájékoztatást a 9. és 11. évfolyamos diákok szülei a mai napon e-mailben is megkapják osztályfőnöküktől.

Iskolánk 10 csoport (170 diák, 12 kisérő pedagógussal) kiutazásával pályázik. (7 csoport angol nyelvterületre, 2 Németországba és 1 Franciaországba).  A pályázat beadásához gyermekük regisztrációja szükséges a pályázat honlapján. Ezt csak Önök tudják végrehajtani, az iskoláknak erre nincsen lehetőségük. Ehhez nyújtunk itt segítséget.

1.) Először keressék fel a következő internetes felületet:

https://palyazat.knyp.hu/

2.) Miután a megjelenő oldal alján elfogadták a javasolt sütibeállításokat, a képernyő jobb felső sarkán megjelenik a REGISZTRÁCIÓ Erre rákattintva megkezdhetik a regisztrációt.

3.) A tanulói regisztráció megkezdéséhez a regisztráló személy (NAGYKORÚ TANULÓ vagy SZÜLŐ/GONDVISELŐ) nevét, e-mail címét és a kommunikáció elsődleges nyelvét (magyar) kell megadni.

4.) A rendszer e-mailben regisztrációs linket küld, melyre kattintva lehet tovább haladni a tanulói regisztráció folyamatában. Ezek után meg kell adni

  • a tanuló oktatási azonosítóját (7-tel kezdődő, a diákigazolványon és az e-naplóban is szereplő szám),
  • a tanuló nevét, születése időpontját és anyja lánykori nevét.

5.) A sikeres adategyeztetést követően nyilatkozni kell a gimnáziumban tanult nyelvekről, a tanulmányút idején várható nyelvi szintjéről, gondviselő(k)ről és az esetleges speciális étkezési igényekről.

6.) Végül a regisztráló személy a regisztrációs oldalon szereplő adatok valódiságáról nyilatkozik, és a MENTÉS gombbal lezárja a tanuló regisztrációját. Az adategyeztetés lezárása után az adatok már nem módosíthatók!

Figyelem! A regisztráció nem azonos a pályázattal, de e nélkül a gimnázium nem tud továbblépni a pályázat beadásában. Ezért kérjük, hogy a regisztrációt legkésőbb 2020. március 8. (vasárnap) éjfélig végezzék el, hogy hétfőn megkezdhessük a pályázat feltöltését.

Az iskolai pályázat feltöltése során keletkezni fog egy „Szülői hozzájárulási és/vagy felelősségvállalási nyilatkozat” is, melyet mindkét szülőnek személyesen az iskolánkban, vagy Ügyfélkapun keresztül alá kell írnia. Az ezzel kapcsolatos tudnivalókról a jövő hét elején adunk tájékoztatást.

Mivel a pályázat beadási határideje március 28-a, ezért kérjük a határidők pontos betartását! Együttműködésüket köszönjük!