2020. 03. 07. Békéscsaba, Városi Sportcsarnok, 500 nevezés. Az adatok magukért beszélnek. Egy városi sportcsarnokban mindig nagy megtiszteltetés küzdeni, a hatást pedig csak fokozta a városvezetésnek, a megyei sportvezetésnek, a Kickbox Szövetség elnökének és megannyi sportnagyságnak a jelenléte, köszöntője.

Gimnáziumunkat Koncz Arikán, 10 A. osztályos tanuló képviselte. A Hunyadi Sportegyesületben ő a küzdeni tudásáról, kitartásáról híres. Ezt bizonyította ezúttal is. Hiába kapott nagyobb termetű vagy eredményesebb ellenfelet, nagy szívével, ügyességével felőrölte, legyőzte őket egymás után.

A döntőben Arikán kicsit idegesen kezdett. A tapogatódzó támadások után ellenfele egy fordulásos rúgással akarta eltalálni tanulónkat, de ő ügyesen elmozgott előle, így a rúgás a levegőbe hasított, amitől elvesztette a veresegyházi lány az egyensúlyát és megrándult az amúgy is sérült térde. Nem tudta folytatni a mérkőzést, így Arikán megnyerte a döntőt és aranyérmet szerzett. Gratulálunk neki a szép eredményhez!