Kedves Diákunk!

Ezen az oldalon tájékozódhatsz a pályaorientációs nap időbeosztásáról, és itt tudsz regisztrálni a választható programokra. Minden programhoz készítettünk egy rövid leírást, amelyet megtalálsz a regisztrációs űrlap bevezetőjében.

A regisztrációt előreláthatólag január 12. péntek 16 órakor nyitjuk meg. A regisztráció határideje: január 15. hétfő, 12 óra.

A programokat három idősávba soroltuk (A, B, C), mindegyik idősávból pontosan egy programot kell választanod (kivéve a 90 perces tréningek esetében).

Az űrlapokon létszámkorlát van beállítva. Ha egy program betelt, másikat kell választanod. Ha nem választasz programot, az osztályfőnököd fog beosztani téged.

Figyelem! Ezen a napon több mint 40 önkéntes vendég, meghívott szervezet vállalta a részvételt. Előfordulhatnak olyan váratlan helyzetek, ami miatt egy meghirdetett program mégsem indul. Ilyen esetben másik programot fogunk felkínálni, kérjük a megértéseteket!

A nap menete:

8:15-ig GYÜLEKEZÉS AZ OSZTÁLYTERMEKBEN

Az iskolába legkésőbb 8:15-re érkezz meg! Az osztálytermedben fogod megkapni a regisztrációs kártyát, ami tartalmazza a választott program helyszínét és időpontját. A kártyát vidd magaddal a programokra, és mutasd be a helyszínen a felügyelőtanárnak! A programokon a jelenlétet ellenőrizni fogják!


8:30-9:15 közötti ELŐADÁSOK, WORKSHOPOK (A programsáv)

A felsorolt programok közül egyet kell kiválasztanod.


9:30-10:15 közötti ELŐADÁSOK, WORKSHOPOK (B programsáv)

A felsorolt lehetőségek közül egyet kell kiválasztanod.


10:30-11:15 közötti ELŐADÁSOK, WORKSHOPOK (C programsáv)

A felsorolt lehetőségek közül egyet kell kiválasztanod.