Január 23-án lesz iskolánk pályaorientációs napja. Nagy örömünkre szolgál, hogy több mint 40 meghívott vendég vállalta önkéntesen, hogy előadást, workshopot tart a tanulóinknak. Szülők és volt móriczos diákok mellett jelen lesznek olyan neves szervezetek képviselői is, mint a Tempus Közalapítvány, a Milestone Intézet, vagy az HiSchool Alapítvány. A témákat a tanulók körében végzett előzetes felmérés alapján válogattuk össze: lesz szakember, aki a külföldi továbbtanulási lehetőségekről, lesz aki a felsőfokú szakképzés kínálatáról fog előadás tartani, de hallhatnak a tanulók hatékony tanulási módszerekről, bővíthetik vállalkozói vagy pénzügyi ismereteiket. Az alsóbb évfolyamosokhoz 4 pályaorientációs tréninget hoz el a HiSchool Alapítvány és az Önbizalomnövelde. A felsőbb évfolyamosok 12 egyetemi kar képviselőivel találkozhatnak ezen a napon.

Délelőtt, 8:15 – 11:15 között a 11. és 12. évfolyamos tanulókat várjuk, majd délután, 12:00 – 15:00 óra között a 9. és 10. évfolyamosokat.
A programkínálat évfolyamok szerint változik, a programokat az alábbi linkekről érhetik el.
A választható programok létszámkorlátosak, ezért a programokra regisztrálni kell. A regisztrációt várhatóan január 12. péntek 16 órakor nyitjuk meg.

A regisztráció határideje január 15. hétfő 12:00 óra.

9. és 10. évfolyam – programok és regisztráció

11. és 12. évfolyam – programok és regisztráció

Pályaori -Extra: a pályaorientációs napunkhoz kapcsolódva, előtte napon, január 22-én délelőtt a HiSchool Alapítvány szervezésében lehetőséget kaptunk céglátogatásra. Ha van kedved bepillantani egy igazi vállalat működésébe, kattints a linkre, hogy elolvasd a részleteket!
Céglátogatás