Az alábbiakban a 423 felvételiző szóbeli felvételi vizsgájának beosztását és a szóbeli mentességet élvező tanulók névsorát tekinthetik meg.
A beosztás folyamatosan -napi rendszerességgel- frissül.

 

 

A letölthető táblázat a Gimnáziumba jelentkezett 423 tanuló szóbeli meghallgatásainak időpontjait tartalmazza. A jelentkező tanulók közül – tanulmányi eredményeik alapján – 92-en élveznek mentességet a szóbeli vizsga alól

A szóbeli meghallgatásokra 2015. február 23. (hétfő) és március 6. (péntek) között kerül sor. Minden vizsga 14 órakor kezdődik. Az egyes vizsganapok beosztása (várható vizsgakezdés időpontja, teremszám, vizsgacsoport) a szóbeli meghallgatás előtt 1 nappal kerül fel a honlapra. Kérjük a vizsgázókat, hogy személyazonosításra alkalmas fényképes okmányt hozzanak magukkal, és ügyeljenek a pontos megjelenésre. (A vizsgakezdés időpontjai tájékoztató jellegűek, csúszás a 14 órai kezdéstől eltekintve mindkét irányban előfordulhat.) Időpont-módosítási kérést csak a vizsgát megelőző napokban tudunk teljesíteni. A vizsganapon csak akkor lehetséges új időpont biztosítása, ha a vizsgázó számára fel nem róható okból nem tud megjelenni a vizsgán (pl. betegség miatt orvosi igazolással alátámasztva).


Vizsgabeosztás – március 5. csütörtök

Vizsgabeosztás – március 6. péntek

Vizsgaidőpontok és mentességek (frissítve: március 3.)