Gimnáziumunkban a szóbeli meghallgatásokra 2019. február 27. (szerda) és március 14. (csütörtök) között kerül sor.

Jelenleg a folyamatosan érkező jelentkezési lapokat dolgozzuk fel, ezt követően tudjuk elkészíteni a vizsgabeosztásokat.  A szóbeli meghallgatás alól mentesülő tanulók névsorát február 22-én, péntek délután hozzuk nyilvánosságra.

Az idei tanévben is lehetőséget adunk arra, hogy a szóbeli meghallgatásra elektronikusan jelentkezzenek a felvételizők. Ez a lehetőség  február 22. 14:00 órától február 25. 20:00 óráig lesz elérhető. Aki 25-éig nem jelentkezik a felajánlott időpontokra, vagy már nem talál szabad helyet az időpontok között, azt semmilyen hátrány nem éri: tőlünk kap vizsgaidőpontot, amelyet február 26-án ismerhet meg honlapunkon. A vizsgabeosztások személyesen is megtekinthetők a Gimnázium portáján vagy igazgatói titkárságán.

A vizsgák délután kezdődnek, általában 14,00 órakor. Ez alól egy vizsganap kivétel: március 6-án szerdán már 11 órakor elkezdődnek a vizsgák. Mivel ez a vizsga tanítási időben is zajlik, a résztvevőknek igazolást állítunk ki.

Segítségképpen összeállítottuk a szóbeli felvételivel kapcsolatos "Gyakran Ismételt Kérdések" listáját, amely a linkre kattintva letölthető.

Szóbeli mentességet kapott tanulók listája

Sikeres vizsgákat kívánunk! Hamarosan újabb információkkal jelentkezünk.