Általános tudnivalók

Az egyes vizsganapok részletes vizsgabeosztása (várható vizsgakezdés időpontja, teremszám, vizsgacsoport) a szóbeli meghallgatás előtt 1 nappal kerül fel a honlapra. Kérjük a vizsgázókat, hogy személyazonosításra alkalmas fényképes okmányt hozzanak magukkal, és ügyeljenek a pontos megjelenésre. (A vizsgakezdés időpontjai tájékoztató jellegűek, csúszás a vizsga kezdésétől eltekintve mindkét irányban előfordulhat.)

Időpont-módosítási kérést csak a vizsgát megelőző napokban tudunk teljesíteni. A vizsganapon csak akkor tudunk elfogadni ilyen kérést, ha a vizsgázó, számára fel nem róható okból nem tud megjelenni a vizsgán (pl. betegség miatt orvosi igazolással alátámasztva).

Azok a tanulók, akik szóbeli vizsgát tesznek vagy nyelvi szintfelmérő beszélgetésen vesznek részt, az alábbi táblázatban találják a vizsgaidőpontjaikat. A részletes vizsgabeosztás is itt lesz megtekinthető a szóbeli meghallgatás előtt egy nappal.

6. évfolyamosok:

6. évfolyamos szóbelizők vizsganapjai (frissítve: március 6. 15:00)

Részletes vizsgabeosztás 6. évf. – március 13.


8. évfolyamosok:

8. évfolyamos szóbelizők vizsganapjai (frissítve: 03.06. 15:00)

Részletes vizsgabeosztás 8. évf. – március 13.

 

Szóbeli témakörök, tételek:

A 6. évfolyamosok szóbeli vizsgákról a Felvételi tájékoztató Mellékletében tájékozódhatnak, illetve  az alábbi linken egy mintatételen keresztül mutatjuk be a meghallgatás menetét.

A 8. évfolyamosok szóbeli vizsgákról a Felvételi tájékoztató 10. fejezetében tájékozódhatnak, a tételcímeket a Mellékletben találják.